Jotenkin outo olo nyt, kauhea kuuma tuli yht'äkkiä. Ehkä se johtui kahdesta "kuumavesipullosta" mun mahan päällä (=kaksi koiraani nukkuivat päälläni sohvalla :D), oli pakko nousta ylös ja tulla koneelle viilentymään. Hieman pelottaa, että olisin tulossa kipeeksi, poikakaveri meinaan valitteli äskön pahaa oloa ja meni jo nukkumaan.. Toivotaan nyt et pysytään terveenä :) 2 viikkoa on meinaan vielä töitä ja sitten parin viikon LOMA <3
 
Eli olen siis nyt kesätöissä (valitettavasti tai en toisaalta tiedä), siivoilen kauppojen ravintoloita ja junia. Huomenna olisi vuorossa aamuvuoro kello 5.30 eteenpäin, kaksi junaa siivottavana + sisätilat. No kaksinkertainen palkka motivoi tekemään töitä :) Maanantaista on tulossa tappopäivä :s ensin kello 4.00 siivoamaan ravintolaa ja kaupan vessoja yms. ja sama homma vielä kello 20.30. Taidan olla aika poikki maanantain jälkeen. No se on vasta ylihuomenna (onneksi). Näistä töistä mulla riittäisi asiaa ja valitettavaa vaikka kuinka, mutta en viitti kirjoittaa niin tylsästä asiasta liikaa :D siinä sivussa se menee (13 päivää töitä jäljellä!)

Tänään tuli muuten mulle ja poikaystävälle täyteen 2 vuotta ja 9kk (vai 10kk? en muista tarkkaan:D), no jotain sinnepäin :) Eilen oltiin leffassa, Hancock tuli katseltua. Hyvä leffa! Tänään vaan rentoutusta ja valmistumista henkisesti kuuden päivän työputkeen. Huoh.

Eipä tässä muuta, tylsää. Yritän samalla katsella Selviytyjiä ja selviytyä itse tästä oudosta kuumuudesta :o (13 päivää töitä, 14 päivää koiranäyttelyyn, 15 päivää synttäreihin <3)